Η διαμονή και οι διακοπές σας στο συγκρότημα Ροδίτσα Πατρίτσια είναι η καλύτερη πρόταση που σας έγινε φέτος το καλοκαίρι. Άλλωστε οι μέρες των διακοπών σας δεν είναι ποτέ αρκετές, μπορούν όμως να γίνουν μοναδικές και ξεχωριστές. Ο χώρος είναι αρμονικά δεμένος με το περιβάλλον. Ξεχωρίζει για την άνεση, την ασφάλεια και τις διευκολύνσεις που παρέχει με τη θάλασσα να βρίσκεται στα πόδια σας.

Τα υπέροχα και άνετα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα με κουζίνα με όλα τα οικιακά σκεύη, ψυγείο, τηλέφωνο, τηλεόραση και κλιματισμό.

Το συγκρότημα ενοικαζομένων διαμερισμάτων Ροδίτσα Πατρίτσια, βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία με θέα δίπλα στη καταγάλανη θάλασσα και μέσα στο καταπράσινο δάσος. Είναι το ιδανικό μέρος για αυτούς που αναζητούν ποιότητα, άνεση και ξεκούραση στις διακοπές.

Όλα τα δωματια έχουν μπαλκόνια με θέα τη θάλασσα και το βουνό. Οι εξωτερικόι χώροι, άριστα προσαρμοσμένοι στο καταπράσιονο φυσικό περιβάλλον διαθέτουν κιόσκια, μεγάλη κοινόχρηστη ψησταριά εκκλησάκι, προφυλαγμένο πάργκινκγ και πολλούς χώρους για καφέ και καλή παρέα.